-A +A

Nieuws/downloads

 • De nieuwsbrief van december 2017 is uit.

 

 • Regiotaxi tijdens de feestdagen 2017

  Boek uw ritten op tijd

  Tijdens de feestdagen maken veel mensen gebruik van de regiotaxi. Voor taxibedrijven is het belangrijk dat ze ruim van tevoren weten hoeveel ritten ze kunnen verwachten. Boek uw ritten daarom op tijd, zodat taxibedrijven kunnen zorgen voor voldoende chauffeurs!

  Reserveren kerstdagen

  Wilt u er zeker van zijn dat u tijdens de kerstdagen gebruik kunt maken van de regiotaxi? Reserveer zowel uw heen- als terugrit zo snel mogelijk, maar in ieder geval vóór 21 december. Op 21 december worden tot 14.00 uur geen rit reserveringen voor de kerst aangenomen omdat de vervoerder deze ochtend nodig heeft om uw ritten goed in te plannen.

  Op 21 december na 14.00 uur kunt u weer ritten reserveren. Er is dan echter geen garantie dat de regiotaxi u met kerst nog op het gewenste tijdstip kan vervoeren. Dat kan alleen als het taxibedrijf toevallig nog een plaatsje vrij heeft. U kunt de rittijden van geboekte ritten nog tot en met 20 december wijzigen. Daarna worden geen veranderingen meer geaccepteerd, maar moet een rit opnieuw geboekt worden.

  Reserveren nieuwjaarsnacht

  Ritten in de nieuwjaarsnacht dient u uiterlijk 29 december te reserveren. Let op: de capaciteit is die nacht beperkt, vol is vol, dus reserveert u alstublieft zo snel mogelijk uw rit voor de nieuwjaarsnacht.

  Wij proberen u zo veel mogelijk op het door u gewenste tijdstip op te halen maar door veel overlast op straat kunnen we dat helaas niet garanderen. Wel bieden wij u de garantie, dat u in ieder geval tussen 00.45 en 02.00 uur wordt opgehaald. Op 30 en 31 december kunt u geen ritten meer reserveren voor de nieuwjaarsnacht.

 

 • Tarieven 2018

  Een Wmo-reiziger betaalt met ingang van 1 januari 2018 voor de opstapzone en de eerste vijf reiszones een tarief van € 0,70 per zone. Dat is € 0,05 per zone meer dan het tarief wat u afgelopen vier jaar betaalde. Vanaf de zesde reiszone betaalt u € 10,30 per zone. Bij ritten voor langere afstanden adviseren wij u gebruik te maken van Valys.

  Alle Wmo-reizigers krijgen op 1 januari 2018 wederom een reisbudget van 800 zones voor het hele kalenderjaar. Wanneer het budget is verbruikt betaalt u als Wmo-reiziger het voor regiotaxi geldende OV tarief.

 

 • Maakt u al gebruik van de 'MijnTaxi' app? Deze 'app' biedt u vele voordelen
  • U ziet online de taxi rijden die u komt ophalen
  • De aankomsttijd van de taxi wordt duidelijk aangegeven
  • Inzicht zonebudget
  • makkelijk ritten boeken
  • etc.
  • Voormeer infromatie kijk onder de rubriek 'rit reserveren'