-A +A

Vernieuwde website

Met trots presenteren wij u de aangepaste website van Regiotaxi ’s-Hertogenbosch. De website is in een nieuwe jas gestoken en is frisser en krachtiger. Dit komt tot uiting in de sprankelende nieuwe foto’s en sprekende teksten.

 

De pagina’s zijn gevuld met de mogelijkheden die Regiotaxi ’s-Hertogenbosch biedt. Ook kan op een eenvoudige manier doorgeklikt worden naar diverse formulieren en downloads.

 

Het is nu ook mogelijk om de website vanaf smartphone en tablet te openen en goed te lezen doordat de website zich aanpast aan de schermgrootte waarmee de bezoeker de website bekijkt. Bovendien bestaat vanaf de smartphone de mogelijkheid om door doorklikken automatisch telefoonnummers te laten bellen.

 

Een ander voordeel van de nieuwe website is dat de bezoeker meer verrijkte informatie krijgt. Bij de inhoud van de rubrieken worden ook de relevante nieuwsberichten gepubliceerd. Met één blik bent u dus op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Voor visueel beperkte reizigers is de contrast functie toegevoegd. De mogelijkheid tot het gebruik van een grote letter is behouden.