Alle antwoorden over RegioTaxi ‘s-Hertogenbosch

Rit reserveren

Taxirit reserveren

Je reserveert jouw regiotaxi heel gemakkelijk. Daarbij heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden:

Na het ingeven van je reisgegevens worden de kosten van de rit doorgegeven.

Was dit antwoord nuttig?

Hoe kunnen we dit antwoord verbeteren?

Prioriteitsrit

Als je er zeker van wilt zijn om niet te laat op een bestemming aan te komen, dan kun je een prioriteitsrit reserveren. Het gaat hierbij om gelegenheden zoals:

  • Uitvaarten (kerken, crematoria, begraafplaatsen)
  • Huwelijken (gemeentehuizen, trouwlocaties)
  • Een station OV-halte als je daar overstapt op een bus of trein
  • De vooraanmeldtijd voor deze rit is mínimaal 4 uur. Je bent ervan verzekerd dat je hooguit 20 minuten eerder op je bestemming bent

Als je een prioriteitsrit boekt, dan worden hier geen extra kosten voor berekend.

Aankomsttijdgarantie
Je kunt zelf een rit met aankomsttijdgarantie reserveren naar alle bestemmingen die niet vallen onder de prioriteitsritten, als je het belangrijk vindt om op een bepaalde tijd op je bestemming te komen. Ook nu ben je verzekerd dat je hooguit 20 minuten eerder op je bestemming bent. De vooraanmeldtijd is minimaal 4 uur. Je betaalt voor een rit op aankomsttijd een toeslag van € 4,00.  Dat je deze toeslag moet betalen voor een rit met aankomstgarantie krijg je te horen bij de ritreservering.

Was dit antwoord nuttig?

Hoe kunnen we dit antwoord verbeteren?

Reserveren op ophaaltijd

-Bij het reserveren op ophaaltijd geef je aan hoe laat je opgehaald wilt worden.

  • Reserveer je je rit eerder dan 3 uur voor het gewenste ophaaltijdstip dan word je op dat tijdstip opgehaald met een marge van 15 minuten vóór of na dit tijdstip.
  • Reserveer je je rit tussen 1 uur en 3 uur voor het gewenste ophaaltijdstip, dan mag de vervoerder een ander tijdstip voorstellen die maximaal 15 minuten vóór of na het door jouw gewenste tijdstip ligt.
  • Reserveer je je rit korter dan 1 uur voor het gewenste ophaaltijdstip dan kan de rit meestal niet meer ingepland worden.. De vervoerder beoordeelt in dat geval of de rit alsnog uitgevoerd kan worden.

Was dit antwoord nuttig?

Hoe kunnen we dit antwoord verbeteren?

Terugbelservice

Hoe fijn is het om te weten wanneer je taxi er bijna is? Dit kun je zien in de app, maar je kunt ook gebruik maken van de terugbelservice. Als je bij de reservering van je taxirit je telefoonnummer doorgeeft, dan word je 5 tot 10 minuten vóór aankomst van je taxi gebeld. Bij gebruik van de terugbelservice wacht de chauffeur maximaal 3 minuten nadat hij bij jou heeft aangebeld.

Wil je een app of sms in plaats van een telefoontje ontvangen? Dat kan als je gebruik maakt van een mobiele telefoon. Geef bij het boeken van de rit aan de telefoniste door dat je gebruik wilt maken van de app of sms-service.

Let op! Maak je géén gebruik van de terugbelservice, dan wacht de chauffeur maximaal 5 minuten nadat hij heeft aangebeld. Dit om te voorkomen dat andere reizigers onnodig lang hoeven te wachten. Het is dus belangrijk om klaar te staan.

 

 

Was dit antwoord nuttig?

Hoe kunnen we dit antwoord verbeteren?

Rit annuleren

Gebeurt er iets waardoor je gereserveerde taxirit niet doorgaat? Geen probleem.

Het is echter wel belangrijk dat je dit uiterlijk 30 minuten voor de geplande ophaaltijd doorgeeft. Is de annuleringstijd korter dan 30 minuten, dan worden de kosten van de taxirit alsnog in rekening gebracht.

Annuleren kan via deze link

Was dit antwoord nuttig?

Hoe kunnen we dit antwoord verbeteren?

Antwoorden per categorie

Staat je vraag er niet bij?
Menu