Nieuws

Gratis stemtaxi Europese verkiezingen 6 juni

Stemmen is een recht dat voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom bieden wij op 6 juni 2024, tijdens de Europese Parlementsverkiezingen, de Stemtaxi aan voor de Wmo pashouders van regiotaxi ’s-Hertogenbosch met een lichamelijke beperking of voor ouderen zonder vervoer. Dit betreft een pilot en zal in eerste instantie alleen mogelijk zijn voor de inwoners van de gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Op deze belangrijke dag staan onze Stemtaxi’s klaar om u kosteloos van en naar het stembureau te brengen, zodat uw stem gehoord kan worden in het Europees Parlement voor de komende 5 jaar.

Reserveren is eenvoudig voor de inwoners van de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Als houder van een regiotaxi-pas kunt u vanaf één week voor de verkiezingen tot één uur voor uw gewenste vertrektijd uw rit boeken. Geef simpelweg uw woonadres en het adres van het stembureau op en wij regelen de rest. De Stemtaxi haalt u op tussen een kwartier vóór en een kwartier ná de gereserveerde tijd en blijft wachten terwijl u uw stem uitbrengt. Na afloop brengen we u veilig terug naar uw vertrekadres.

Laat uw stem tellen en reserveer uw gratis rit met de Stemtaxi.

Menu