Alle antwoorden over RegioTaxi ‘s-Hertogenbosch

Waar rijden we?

Waar kan ik naar toe reizen met Regiotaxi?

Regiotaxi ’s-Hertogenbosch rijdt in de gemeenten Boxtel, Sint-Michielsgestel, Vught, ’s-Hertogenbosch en Heusden. Je rit met de regiotaxi dient te beginnen of te eindigen in één van deze gemeenten.

Als zowel het ophaaladres en het bestemmingsadres buiten de genoemde gemeenten vallen, dan kun je helaas geen gebruik maken van de regiotaxi.

Als de ritlengte langer is dan 25km, dan kun je geen gebruik maken van de regiotaxi. Voor Wmo-ritten langer dan 25km is er Valys. Kijk op valys.nl of bel 0900-9630

Was dit antwoord nuttig?

Hoe kunnen we dit antwoord verbeteren?

OV-knooppunttaxi

De provincie Noord- Brabant wil reizigers stimuleren om meer gebruik te maken van het reguliere openbaar vervoer. In veel dorpen is het aanbod van OV-vervoer beperkt.

Om deze reden kun je tegen gereduceerd tarief reizen met de knooppunttaxi. De knooppunttaxi brengt je naar, óf haalt je op bij de volgende trein- en busstations:

– CS Den Bosch
– Station Rosmalen
– Station Vught
– Station Boxtel
– CS Oss
– Busstation Waalwijk
– Busstation Wijk en Aalburg (Kromme Nol)

Je hoeft geen Wmo-pas te hebben om ook gebruik te kunnen maken van de knooppunttaxi. Hiermee heb je altijd aansluiting op het openbaar vervoer van -én naar een OV-knooppunt.

Boek een rit naar of vanaf een OV-knooppunt mínimaal 2 uur van te voren.

Reis je vanaf een OV-knooppunt naar je huisadres, geef dan aan hoe laat je trein of bus arriveert en je wordt binnen 10 minuten na aankomst van je trein of bus opgehaald.

Reis je vanaf je huisadres naar een OV-knooppunt, geef dan aan hoe laat je trein of bus vertrekt en je wordt maximaal 10 minuten voor vertrek van de trein of bus afgezet.

Tarief OV-knooppunt:
Instap tarief € 2,39
Prijs per kilometer € 0,49

 

Was dit antwoord nuttig?

Hoe kunnen we dit antwoord verbeteren?

Puntbestemmingen

Een algemene puntbestemming is een bestemmingsadres dat buiten de toegestane
25 km per rit ligt. Het betreft vaak ziekenhuizen en stations. Je kunt hier alleen naar toe reizen wanneer je in het bezit bent van een WMO-pas.

Je betaalt dan wel het aantal daadwerkelijk gereisde kilometers + 1x het opstaptarief.

 

Was dit antwoord nuttig?

Hoe kunnen we dit antwoord verbeteren?

Antwoorden per categorie

Staat je vraag er niet bij?
Menu